Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Рудь Петро Володимирович
Президент компании

Петро Володимирович Рудь народився на Житомирщині у звичайній українській сім'ї 25 квітня 1956 року. Закінчив Врублівську середню школу, Іванопільське професійно- технічне училище, став робітником, згодом служив у Радянській армії. Потім Петро Володимирович працював оператором Коростенської нафтобази, заступником директора і, згодом, директором Коростенського міськмолзаводу (1987—1992 рр.). Одружений. Виростив доньку Оксану. В 1990 році Петро Володимирович отримав диплом про закінчення Української сільськогосподарської академії (пізніше вона одержала статус Національного аграрного університету). На початку лютого 1992 року Петро Володимирович зайняв посаду директора Житомирського маслозаводу. З цього часу все яскравіше стала освітлювати життєвий шлях П. В. Рудь його доленосна зірка. Знаменною подією для Петра Володимировича стало 14 серпня 1995 року, коли держава зареєструвала відкрите акціонерне товариство «Житомирський маслозавод».

Керівництво

Провідну роль директора колектив підприємства визнав у квітні 1998 році, коли на загальних зборах вирішив присвоїти своїй продукції назву торгової марки — «Рудь». Вона стала ознакою високої якості продукції, порядності фірми, яка виключає будь-які фальсифікації.

Спочатку розглядали більше 60 варіантів назв торгової марки, але все ж таки дали бренду ім'я директора. Особисті амбіції тут ні до чого, просто хотілось, щоб за назвою марки споживачі бачили конкретну людину, яка бере на себе відповідальність за дії компанії і пов'язані з продукцією.

Колектив заводу вирішив назвати торгову марку іменем свого директора — «Рудь».

У 1999 році компанії знову вручили нагороду «За технологію та якість продукції». Крім того, Петру Володимировичу вручили нагрудний знак «Золотий ягуар» — «За заслуги в стандартизації, метрології, сертифікації та акредитації».

Продукцією заводу зацікавився Клуб лідерів світової торгівлі, в якій входить понад 145 країн, запросив до Німеччини на чергове засідання Клубу, Голову правління Петра Володимировича Рудь. Це було черговою сходинкою до широкого визнання Житомирського маслозаводу. Воно було підкріплене високою відзнакою — міжнародною нагородою «За технологію і якість продукції». Після цієї відзнаки підприємство занесли до Міжнародного каталогу.

Згодом директора Житомирського маслозаводу занесли до «Золотої книги українського підприємництва»


Вперше в Житомирській області його нагороджено дипломом програми «Людина року 2003»

У 2003 році колегія Міністерства аграрної політики України нагородила П. В. Рудь трудовою відзнакою «Знак пошани», асоціація «Українське морозиво» — нагрудним знаком «Почесний фахівець галузі виробництва морозива України».

Указом Президента України у серпні 2005 року Петра Володимировича нагороджено орденом «За заслуги III ступеня». Він — радник за спеціальністю «Технологія харчової промисловості» в Інженерній академії України, дійсний член Української академії кібернетики, «Заслужений працівник промисловості України» (2001 р.). Петро Володимирович Рудь — депутат Житомирської обласної ради, член комісії з соціально — економічного розвитку. За особисті заслуги в розвиток сучасного суспільства Петро Володимирович нагороджений медаллю «Лідер ХХІ століття».

Досконалість продукції компанії «Рудь»

На ХІІІ міжнародному форумі «Дні якості в Києві-2004» за краще управління якістю Голові Правління Петру Володимировичу Рудю вручили сертифікат «Визнання в Європі» Європейського фонду управління якістю. Це один з головних успіхів колективу. Писати і говорити про нагороди Петра Володимировича і колектив компанії можна дуже багато, тому що така чесна, справедлива, авторитетна, інтелектуальна людина і створений ним високопрофесійний, надійний, порядний колектив не можуть бути не поміченими.

Петро Володимирович Рудь як керівник
ПАТ «Житомирський маслозавод» вірить у процвітання
Українських підприємств, Українського народу.
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.