Шоколадні оладки з морозивом
НазадОпис страви
Шоколадні оладки — удосконалена версія традиційних. Їх так само готують із яєць та борошна на основі води чи кефіру, але додають ще какао чи шоколад, завдяки чому вони набувають насиченого брунатного кольору й неймовірно пахнуть.
Надзвичайно вдало й смачно м’якенькі шоколадні оладки поєднуються із ніжним «100 % морозивом» ТМ «Рудь». Або ж морозивом «Супершоколад», з яким вони перетворюються не просто на фантастичний десерт, а на мегапорцію шоколадного задоволення.
Уже сам вигляд теплих шоколадних оладок із кулькою прохолодного морозива піднімає настрій і викликає нестримне бажання щонайшвидше ласувати ними. Тож не здивуємося, якщо ви захочете готувати таку смакоту частіше: особливо на сніданок, щоб налаштувати себе на хороший день!
Шоколадні оладки на кефірі з кулькою морозива
Щоб зробити шоколадні оладки, найпростіше — додати в тісто какао, як у цьому рецепті. Однак колір, смак та аромат млинців буде ще насиченішим, якщо замість какао ви використаєте розтоплений шоколад із чайною ложечкою кави. А щоб оладки вийшли м’якими та пишними, роль розпушувача може виконувати не лише сода, а й дріжджі.
Інгредієнти
Морозиво «Супершоколад» ТМ «Рудь» | 2 кульки |
Борошно | 2 склянки |
Кефір ТМ «Рудь» | 2 склянки |
Цукор | 3 ст. л. |
Какао | 2 ст. л. |
Яйця | 2 шт. |
Сода | 1 ч. л. без гірки |
Лимонний сік | 1 ч. л. |
Рослинна олія | для обсмажування |
Топінг | за бажанням |
Приготування
Етап № 1
У глибокій посудині збиваємо яйця та цукор.
Етап 2
До яєчної суміші додаємо кефір та лимонний сік, насипаємо борошно, какао-порошок та чайну ложку соди. Перемішуємо інгредієнти до однорідності.
Етап № 3
Мокрою ложкою викладаємо «острівці» тіста на розігріту з олією сковороду й обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки.
Етап 4
Складаємо оладки гіркою на тарілку. Прикрашаємо двома кульками морозива й за бажанням додаємо улюблений топінг, горішки, шоколадні дропси, ягоди абощо.
Ароматні шоколадні оладки з морозивом готові. Ласуйте на здоров’я!