Ароматний суп із грибами
НазадОпис страви
Холодні або гарячі, із птиці чи риби, з овочами, крупою, сиром, грибами: суп — чудова страва з безліччю варіацій. Ароматна та смачна, вона додає сил, зігріває у холод чи освіжає у спеку.
Суп як першу страву надзвичайно корисно включати до раціону кілька разів на тиждень, адже він покращує обмін речовин та сприяє відновленню необхідного балансу рідини в організмі.
Компанія «Рудь» подбала про те, аби ви готували супи із задоволенням та натхненням! А головне швидко, використовуючи заморожені овочі від ТМ «Шеф-кухар» та «Хуторок».
У цій підбірці рецептів ви знайдете три варіанти супу із замороженою сумішшю «Суп із шампіньйонами»: суп з грибами і вершками, суп-пюре з грибами, рецепт супу з печерицями та вівсяними пластівцями.
Смачного!
Суп із шампіньйонами та вершками
Cуп — чудова страва з безліччю варіацій і його корисно включати до раціону кілька разів на тиждень.
Інгредієнти
«Суп із грибами» ТМ «Рудь» | 400 г |
Бульйон | 1–1,5 л |
Борошно | 1,5 ст. л. |
Вершки | 1 склянка |
Масло «Хуторок селянський» ТМ «Рудь» | 1 ст. л. |
Сіль та спеції | за смаком |
Суміш для супу висипати в бульйон і варити 5–7 хвилин. Борошно обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору, ввести в бульйон і варити ще 5 хвилин. Сіль та спеції додати за смаком. До столу цю страву подавати гарячою з вершками та грінками.
Суп-пюре із шампіньйонами
Інгредієнти
«Суп із грибами» ТМ «Рудь» | 400 г |
Бульйон | 1 л |
Масло «Вологодське» ТМ «Рудь» | 1 ст. л. |
Сіль та спеції | за смаком |
Суміш для супу висипати в киплячий бульйон. Через 8–10 хвилин зняти з вогню, відкрити кришку і зачекати 5 хвилин. Потім готовий суп збити блендером, сіль та спеції додати за смаком. До столу суп-пюре подавати гарячим.
Грибний суп з вівсяними пластівцями по-шотландськи
Інгредієнти
«Суп с грибами» ТМ «Рудь» | 200 г |
Вівсянка | 35 г |
Соєвий соус | 1,5 ст. л. |
Часник | 1 зубок |
Рослинна олія | 1 ст. л. |
Підготувати вівсяні пластівці: якщо вони м’які, то залити 300 мл води на 30 хвилин, а якщо тверді — залишити на ніч. Часник подрібнити, обсмажити на рослинній олії; додати половину суміші «Суп із шампіньйонами» й смажити на середньому вогні 10 хвилин. Викласти овочі в каструлю, влити 1 л окропу, додати пластівці, не зливаючи з них воду, й соєвий соус. Варити на середньому вогні близько 15 хвилин: за цей час суп повинен загуснути. Готовий суп у традиційному рецепті потрібно перемолоти блендером, але цей етап не обов’язковий.
Подавайте суп по-шотландськи із зеленню та шматочком білого хліба. Приємного смаку!