Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Крем-суп у хлібному горщику

Назад

Опис страви

Суп в хлібному "горщику" не часто побачиш в меню ресторана. А даремно! Адже рецепт чеського супу "Полівка" дуже простий. Спробуйте приготувати суп у хлібі "Полівка" в домашніх умовах. Рідні будуть у захваті!

Крем-суп у хлібному горщику

Суп в хлібному "горщику" не часто побачиш в меню ресторана. А даремно! Адже рецепт чеського супу "Полівка" дуже простий.

Суп в «хлібному» горщикПерші страви
Легко Обід

Інгредієнти

Шампіньйони ТМ «Рудь» 250 г
Картопля 100 г
Цибуля ріпчаста 70 г
Морква 70 г
Зелень 5 г
Вершки 33% 100 г
Вода 200 г
Вино біле сухе 20 г
Хліб житній 600 г
Часник 2 г
Олія 20 г
Спеції за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Шампіньони різані»
Заморожені продукти: гриби
Шампіньйони різані
Крем-суп у хлібному горщику

Приготування

Етап №1

Цибулю, моркву і гриби обсмажити на олії. 

Етап №2

Влити вино і випарувати його наполовину. Потім потрібно додати воду і картоплю. 

Етап №3

Коли страва буде готова, збити блендером, посолити і поперчити. Вилити вершки і залишити ще на 10 хвилин. 

Етап №4

З хліба зрізати вершечок, вийняти м'якуш і запекти в духовці до утворення скоринки. 

Етап №5

Залити крем-суп у попередньо натертий часником хліб.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.