Крем-суп у хлібному горщику
НазадОпис страви
Суп в хлібному "горщику" не часто побачиш в меню ресторана. А даремно! Адже рецепт чеського супу "Полівка" дуже простий. Спробуйте приготувати суп у хлібі "Полівка" в домашніх умовах. Рідні будуть у захваті!
Крем-суп у хлібному горщику
Суп в хлібному "горщику" не часто побачиш в меню ресторана. А даремно! Адже рецепт чеського супу "Полівка" дуже простий.
Інгредієнти
Шампіньйони ТМ «Рудь» | 250 г |
Картопля | 100 г |
Цибуля ріпчаста | 70 г |
Морква | 70 г |
Зелень | 5 г |
Вершки 33% | 100 г |
Вода | 200 г |
Вино біле сухе | 20 г |
Хліб житній | 600 г |
Часник | 2 г |
Олія | 20 г |
Спеції | за смаком |
Приготування
Етап №1
Цибулю, моркву і гриби обсмажити на олії.
Етап №2
Влити вино і випарувати його наполовину. Потім потрібно додати воду і картоплю.
Етап №3
Коли страва буде готова, збити блендером, посолити і поперчити. Вилити вершки і залишити ще на 10 хвилин.
Етап №4
З хліба зрізати вершечок, вийняти м'якуш і запекти в духовці до утворення скоринки.
Етап №5
Залити крем-суп у попередньо натертий часником хліб.