Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

За цим рецептом ви приготуєте легкий і смачний овочевий супчик без особливих зусиль!

Експерти радять їсти перші страви хоча б тричі на тиждень. Вони містять оптимальну кількість вуглеводів, білків і харчових волокон, необхідних організмові. Особливо актуальні бульйони, юшки, супи, борщі, капусняки восени і взимку, бо крім того, що тамують голод, ще й зігрівають!

Овочевий суп

Овочевий суп містить оптимальну кількість вуглеводів і білків, необхідних організмові

СупчикПерші страви
Легко Обід

Інгредієнти

Суміш «Овочевий букет» ТМ «Рудь» 400 г
Картопля 3–4 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
М'ясний бульйон 2–2,5 л
Рослинна олія
Спеції за смаком
Зелень для прикраси
Продукти, потрібні для приготування
Суміш «Овочевий букет»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Суміш «Овочевий букет»
Овочевий суп

Приготування

Етап №1

Картоплю почистити і нарізати на невеликі шматочки. Цибулю нарізати кубиками і підсмажити на невеликій кількості рослинної олії.

Етап №2

Заморожені овочі помістити в киплячий м'ясний бульйон. Коли суміш закипить, додати картоплю. Через деякий час — обсмажену цибулю і спеції (сіль, перець, лавровий лист). Варити до готовності.

Етап №3

Подавати до столу зі сметаною і зеленню.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.