Овочевий супчик
НазадОпис страви
За цим рецептом ви приготуєте легкий і смачний овочевий супчик без особливих зусиль!
Експерти радять їсти перші страви хоча б тричі на тиждень. Вони містять оптимальну кількість вуглеводів, білків і харчових волокон, необхідних організмові. Особливо актуальні бульйони, юшки, супи, борщі, капусняки восени і взимку, бо крім того, що тамують голод, ще й зігрівають!
Овочевий суп
Овочевий суп містить оптимальну кількість вуглеводів і білків, необхідних організмові
Інгредієнти
Суміш «Овочевий букет» ТМ «Рудь» | 400 г |
Картопля | 3–4 шт. |
Цибуля ріпчаста | 1 шт. |
М'ясний бульйон | 2–2,5 л |
Рослинна олія | |
Спеції | за смаком |
Зелень | для прикраси |
Приготування
Етап №1
Картоплю почистити і нарізати на невеликі шматочки. Цибулю нарізати кубиками і підсмажити на невеликій кількості рослинної олії.
Етап №2
Заморожені овочі помістити в киплячий м'ясний бульйон. Коли суміш закипить, додати картоплю. Через деякий час — обсмажену цибулю і спеції (сіль, перець, лавровий лист). Варити до готовності.
Етап №3
Подавати до столу зі сметаною і зеленню.