Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Млинці з грибами дуже універсальні у своєму застосуванні. Їх подають і до святкового столу, і беруть із собою на пікніки, і просто готують як невеличкий перекус. Пропонуємо Вам приготувати налисники з грибами за оригінальним рецептом ТМ Рудь. Млинці з грибами виходять ну дуже смачними і ніжними.

Млинці з грибами

​Млинці з грибами дуже універсальні у своєму застосуванні. Їх подають і до святкового столу, і беруть із собою на пікніки, і просто готують як невеличкий перекус.

Млинці з грибамиСалати та закуски
Легко Сніданок

Інгредієнти

Шампіньйони ТМ «Рудь» 400 г
Яйця 2 шт.
Борошно 8-10 ст. л.
Молоко 2,5% ТМ «Рудь» 100 г
Олія 1 ст. л.
Велика цибулина 1 шт.
Сіль та спеції за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Шампіньони різані»
Заморожені продукти: гриби
Шампіньйони різані
Молоко 2,5%, 490 г
Молочні продукти
Молоко 2,5%
Млинці з грибами

Тісто на млинці: збити яйця з молоком, олією (1 ст. л.), сіллю та цукром потім додаємо борошно і добре все перемішуємо. Випікати млинці на гарячій пательні. Цибулю дрібно порізати, підсмажити до золотистого кольору, додати заморожені печериці і обсмажувати 7—10 хв. 

Потім у кожен млинець покласти 1 столову ложку охолоджених смажених печериць, загорнути у вигляді конверта та обсмажити млинці на гарячій олії. До столу подавати із вершковим маслом.

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.