Квасоля по-бразильськи
НазадОпис страви
Як цікаво приготувати квасолю? Приготуйте квасолю по-бразильськи. Квасоля вийде дуже ароматною, насиченою смаком і кольором. А як же ще, адже готуємо по-бразильськи! Смачно, яскраво і корисно!
Квасоля по-бразильськи
Приготуйте квасолю по-бразильськи. Квасоля вийде дуже ароматною, насиченою смаком і кольором.
Легко
Обід
Інгредієнти
| Стручкова квасоля порізана ТМ «Рудь» | 400 г |
| Гострий кетчуп | 1 ст. л. |
| М'ясо | 200-250 г |
| Цибулина | 1 шт. |
| Часник | 2-3 зубки |
| Червоне вино | 0,5 склянки |
| Сіль та перець | за смаком |
| Олія рослинна (для смаження) |
Цибулю дрібно нарізати та обсмажити на олії. Через
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь


