Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Коли наступного разу візьмете до рук картоплю, згадайте, що вона годиться не лише для традиційних страв. Приготуйте з неї пікантний і ситний салат із хрумкими скибочками підсмаженого бекону.

Картопляний салат можна подавати до столу як самостійну страву чи гарнір до м’яса або риби. Його збалансований смак з пікантною лимонною ноткою стане для вас справжнім відкриттям!

Ситний картопляний салат зі сметаною та беконом

Картопляний салат можна подавати до столу як самостійну страву чи гарнір до м’яса або риби.

Салати та закуски
Легко Вечеря

Інгредієнти

Картопля 700 г
Сметана ТМ «Рудь», 21 % 4 ст. л.
Бекон 6 слайсів
Олія оливкова 6 ст. л.
Лимонний сік 2 ст. л.
Цедра лимона 1 ст. л.
Зелена цибуля пучок
Морська сіль за смаком
Перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Сметана 21%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 21%
картопляний салат зі сметаною та беконом

ПРИГОТУВАННЯ

Етап № 1

Чистимо та миємо картоплю, перекладаємо в каструлю, заливаємо водою та відварюємо до готовності.

Етап № 2

Доки вариться картопля, приготуємо заправку. У глибокій мисці змішуємо оливкову олію з лимонним соком. Щойно картопля буде готова, зливаємо воду. Перекладаємо картоплю у тарілку та додаємо заправку. Посипаємо морською сіллю та чорним меленим перцем.

Етап № 3

Сковорідку з товстим дном ставимо на вогонь, виливаємо невелику кількість оливкової олії, викладаємо бекон. Смажимо на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку. Викладаємо готовий бекон на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.

Етап № 4

До картоплі додаємо сметану, зелену цибулю, цедру лимона. Зверху викладаємо бекон та подаємо страву до столу.

Салат краще смакувати теплим, адже так він віддає максимум смаку та аромату. Смачного!

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.