Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Зазвичай рулетики з кабачків слугують легкою закускою. Але вона може легко перетворитися на повноцінну поживну страву: варто лише додати начинку із соковитого курячого філе та ніжного сиру. А зробити страву більш пікантною й ароматною допоможе суміш із зелені та часнику. З таких нехитрих інгредієнтів можна приготувати справжній шедевр для родини чи друзів.

За класичним рецептом до кабачків додається кисломолочний сир. Але кухарі-експериментатори можуть спробувати поєднання курки і сиру з блакитною пліснявою. Смак страви буде ще більш насиченим та яскравим.

Кабачкові рулетики із сиром і куркою, запечені в духовці

Зазвичай рулетики з кабачків слугують легкою закускою. Але вона може легко перетворитися на повноцінну поживну страву.

Рулетики з кабачківСалати та закуски
Легко Вечеря

Інгредієнти

Кабачки 2 шт.
Філе куряче 400 г
Сир кисломолочний ТМ «Рудь», 9 % 4 ст. л.
Сметана ТМ «Рудь», 15 % 4 ст. л.
Часник 2 зубчики
Кріп пучок
Сир твердий 100 г
Оливкова олія 1 ст. л.
Сіль за смаком
Перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Сметана 15%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 15%
Сир 9%
Молочні продукти
Сир 9%

ПРИГОТУВАННЯ

Етап № 1

Миємо і чистимо кабачки, нарізаємо пластинами 5 мм завтовшки. Деко змащуємо оливковою олією, викладаємо кабачки, солимо, перчимо. Ставимо у розігріту духовку та запікаємо 5–7 хвилин до м’якості.

Етап № 2

Куряче філе нарізаємо тонкими довгими слайсами, злегка відбиваємо, солимо, перчимо, залишаємо на 10 хвилин маринуватися.

Етап № 3

У глибокій мисці змішуємо сир, сметану, дрібно нарізаний кріп, часник. Додаємо сіль та перець за смаком.

Етап № 4

Злегка запечені кабачки дістаємо з духовки, остуджуємо. Викладаємо на них шматочки курячого філе, зверху курятини — сирну начинку. Посипаємо натертим твердим сиром та формуємо рулетики. Закріплюємо їх дерев’яною шпажкою, викладаємо на деко та запікаємо у духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 20–25 хвилин.

Перед подачею на стіл кабачкові рулетики можна прикрасити зеленню, листям салату, мікрогріном. Найкраще страва смакує теплою.

Смачного!




Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.