Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Гриби — джерело вітамінів та різноманітних мінеральних речовин, необхідних організму людини. А разом із замороженими шампіньйонами від ТМ «Рудь», виготовленими за найвищими стандартами якості, ласувати улюбленими лісовими дарами можна будь-якої пори року.

Навіть маленька порція грибів швидко втамовує голод, а завдяки лецитину, що входить до їхнього складу, організм очищається від зайвих жирових відкладень. Саме завдяки цим чудодійним властивостям страви з грибів завоювали прихильність дієтологів та найвідоміших шеф-кухарів світу.

Неймовірно смачними й ароматними виходять салати з грибами. Апетитні шампіньйони у поєднанні з картоплею, сиром, капустою, шинкою дарують неповторні відчуття і просто тануть у роті.

Тому нотуйте чудові рецепти салатів з грибами від ТМ «Рудь», які неодмінно стануть у нагоді й додадуть ноток свята до буденного столу!

Салат зі смаженими шампіньйонами

Шампіньйони цінують за відмінні смакові якості та низьку калорійність. В 1 кг цих грибів міститься всього 400 ккал. А чи знаєте ви, що шампіньйони — це ще й гарний косметичний засіб, що покращує стан шкіри та бореться зі зморшками? Тож наступний рецепт обов’язково сподобається тим, хто слідкує за молодістю та красою.

Смачні салати з грибами.Салати та закуски
Легко Обід

Інгредієнти

Шампіньйони ТМ «Рудь» 300 г
Зелений салат 100 г
Твердий сир 50 г
Сардини 1 банка
Морква 1 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Яйце куряче 2 шт.
Огірок свіжий або маринований 1 шт.
Майонез 100 г
Олія рослинна, сіль за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Шампіньони різані»
Заморожені продукти: гриби
Шампіньйони різані
Салат зі смаженими шампіньйонами

Приготування

  • Дрібно наріжте шампіньйони і добре просмажте їх на рослинній олії. Якщо використовуєте заморожені гриби, пам’ятайте, що вони не потребують попереднього розморожування.
  • Викладіть приготовані гриби на сито для того, щоб з них стекла зайва олія.
  • Дрібно пошинкуйте цибулю, а моркву натріть за допомогою великої тертки. Прожарте до повної готовності.
  • Сардини розімніть за допомогою виделки.
  • Зваріть яйця і також розімніть їх за допомогою виделки.
  • Листя салату поріжте невеликими шматочками.
  • Дрібно поріжте огірок.
  • У глибокій посудині починайте викладати шарами: половину салату, половину смажених шампіньйонів та розім’ятих яєць, огірки, сардини, моркву та цибулю, решту грибів, яєць та салату. Кожен шар змастіть майонезом
  • Зверху посипте салат тертим сиром та поставте на годину в холодильник.
  • Розкішний грибний салат готовий. Смачного!

Салат із шампіньйонів, кукурудзи та курятини

Цей легкий та ніжний салат неодмінно справить приємне враження на гостей вашого дому. Готується він дуже швидко, а результат приносить масу задоволення. Поєднання курятини, грибів та кукурудзи надає страві особливого смаку та робить її надзвичайно соковитою.

30 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Шампіньйони ТМ «Рудь» 300 г
Філе куряче 300 г
Кукурудза консервована 1 банка
Капуста пекінська 300 г
Майонез за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Шампіньони різані»
Заморожені продукти: гриби
Шампіньйони різані
Салат з шампіньйонів, кукурудзи та курятини

Приготування

  • Поріжте філе курки невеликими шматочками, посоліть та обсмажте на олії.
  • Відваріть шампіньйони (10–15 хв) та поріжте на частини.
  • Пошинкуйте пекінську капусту та добре помніть її руками. Додайте до неї кукурудзу, попередньо зцідивши воду.
  • Змішайте капусту та кукурудзу з відвареними грибами. Додайте шматочки обсмаженого філе.
  • Заправте салат майонезом та ретельно перемішайте інгредієнти.

Особливої пікантності страві додадуть сухарики, які за бажанням можна додати до салату.

Картопляний салат із грибами

Наступний рецепт салату з грибами дуже простий і вишуканий одночасно. Він прекрасно підійде тим, хто надає перевагу дієтичному харчуванню.

30 хвилин Легко Обід

Інгредієнти

Картопля варена 500 г
Шампіньйони ТМ «Рудь» 150 г
Сметана 15 % ТМ «Рудь» 150 г
Цибуля зелена 100 г
Кріп та петрушка 1 пучок
Сіль, цукор, чорний мелений перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Шампіньони різані»
Заморожені продукти: гриби
Шампіньйони різані
Сметана 15%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 15%
Картопляний салат з грибами

Приготування

  • Підсмажте на олії гриби та дайте їм охолонути.
  • Зваріть картоплю, очистіть від шкірки та поріжте дрібними шматочками.
  • Подрібніть цибулю, кріп та петрушку.
  • Змішайте гриби та картоплю, заправте сметаною. Посоліть та поперчіть, додайте цукор, а зверху посипте цибулею та зеленню.

Запрошуючи додому гостей, не забудьте приготувати салат з грибами від торгової марки «Рудь». Страва неодмінно стане розкішним доповненням до будь-якого столу!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.