Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Часи, коли з баклажанів робили лише ікру, давно в минулому. Зараз цей овоч використовується для пікантних закусок, легких салатів та різноманітних основних страв. Він гармонійно поєднується з м’ясом, сиром, зеленню, помідорами.

У пошуках легкої та вітамінної закуски зверніть увагу на салат із баклажаном та солодким перцем. Ніжні соковиті овочі, запечені в духовці, чудово доповнюються запашною зеленню та бальзамічним оцтом. Мінімум часу та зусиль — максимум смаку й аромату!  

Салат із баклажанами і перцем з бальзамічною заправкою

У пошуках легкої та вітамінної закуски зверніть увагу на салат із баклажаном та солодким перцем.

Салат із баклажанами і перцемСалати та закуски
Легко Вечеря

Інгредієнти

Баклажани 4 шт.
Солодкий перець 2 шт.
Цибуля червона 1 шт.
Часник 2 зубчики
Помідори чері 4 шт.
Масло вершкове «Вологодське» ТМ «Рудь», 82,5 % 30 г
Петрушка пучок
Кінза пучок
Оливкова олія 4 ст. л.
Бальзамічний оцет 2 ст. л.
Сіль за смаком
Перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Рудь» 82,5 %
Масло
«Рудь» 82,5 %
Салат із баклажанами і перцем з бальзамічною заправкою

ПРИГОТУВАННЯ

Етап № 1

Миємо баклажани, нарізаємо колечками 1 см завтовшки. Викладаємо у глибоку миску та заливаємо солоною водою (1 ст. л. солі на 1 л води). Залишаємо на 30 хвилин, щоб прибрати гіркий присмак овочів. Миємо та чистимо солодкий перець, розрізаємо навпіл. Деко змащуємо вершковим маслом, викладаємо овочі, солимо, перчимо. Ставимо у розігріту духовку та запікаємо 15–20 хвилин до м’якості.

Етап № 2

Виймаємо овочі з духовки, з перцю знімаємо шкірку, нарізаємо невеликими шматочками. До перцю додаємо нарізані баклажани, червону цибулю, зелень. Інгредієнти злегка перемішуємо.

Етап № 3

В окремій мисці змішуємо бальзамічний оцет, оливкову олію та подрібнений часник. Виливаємо заправку до овочів. Салат викладаємо на тарілку та прикрашаємо помідорами чері.

Смакувати салатом краще одразу, щоб відчути неперевершений смак запечених овочів та ароматної зелені.

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.