Малиновий торт-морозиво рецепт
НазадОпис страви
Малиновий торт-морозиво — це вишукане поєднання ніжного вершкового морозива й ароматної малини на основі з хрусткого пісочного печива. Прекрасний варіант, коли хочеться кинути виклик традиційним десертам і приготувати щось незвичайне! Десерт не тільки легкий і чудово освіжає, але й має ефектний вигляд: улюблені ягоди на білосніжній подушці з морозива створюють неймовірно апетитний контраст кольорів.
Для приготування торта знадобиться свіжа малина. А в несезон пропонуємо використати вітамінну заготовку від ТМ «Рудь». Ми вже перетерли соковиті малинові ягоди й апельсини із цукром, тож вам залишається тільки змішати їх із морозивом та помістити на корж із печива чи бісквіт. Торт виходить ніжним, з приємною повітряною консистенцією та яскравою цитрусовою ноткою.
Потіште близьких цією смакотою — вони будуть вдячні вам за такий кулінарний сюрприз.
Ніжний малиновий торт із морозивом
Діставати готовий торт із морозилки варто за 15 хвилин до подачі. Так морозиво встигне трохи розтанути, а ягоди краще розкриють свій смак і аромат.
Інгредієнти
Пісочне печиво | 400 г |
Вершкове масло «Хуторок селянський» ТМ «Рудь» | 170 г |
«Малина – апельсин», перетерті із цукром | 300 г |
«Морозиво «Ескімос» ТМ «Рудь» | 750 г |
Свіжі або заморожені ягоди | для прикрашання |
Ванілін | 2 г |
Приготування
1. Печиво подрібнюємо, змішуємо з розм’якшеним вершковим маслом та викладаємо у форму з високими знімними бортами.
2. У глибоку посудину викладаємо морозиво і залишаємо на 10–15 хвилин за кімнатної температури.
3. «Малину – апельсин», перетерті із цукром, додаємо до морозива та змішуємо за допомогою блендера. Отриману масу ставимо на півгодини в холодильник для застигання.
4. Викладаємо суміш на корж із печива, розрівнюємо поверхню. Ставимо в морозилку для остаточного замерзання.
5. Виймаємо торт із форми та прикрашаємо цілими ягодами — свіжими або замороженими.
Відрізаємо шматочок, смакуємо!