Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Rud&Viiskovyi_BG_1920x512_v2 (1)_669e983548e6b.jpg

Благодійні ініціативи

22.07.2024
Назад

Сьогодні допомога ЗСУ — пріоритет для відповідального українського бізнесу, що в найважчий для України час не може лишатись осторонь та продовжує масштабні проєкти підтримки, щоб наблизити перемогу України.

Компанія «Рудь» та її президент Петро Володимирович Рудь продовжують  підтримувати ЗСУ високотехнологічним обладнанням, товарами медичного призначення, автотранспортом тощо. Також компанія оперативно реагує та підтримує постраждалих від війни — пропонує вимушеним переселенцям роботу на підприємстві.

Діяльність підприємства підпорядкована задоволенню соціальних потреб, підтримці людей і держави. Успішна діяльність дозволяє компанії сплачувати необхідні для фінансування оборонних видатків податки, виплачувати заробітні плати колективу і надавати широкий спектр гуманітарної допомоги.

Тож АТ «Житомирський маслозавод»  продовжує сприяти подоланню соціальних проблем, допомагає в придбанні медичного обладнання для закладів охорони здоров’я, підтримує проєкти в спортивній, культурній, освітній та духовній сферах.


Інші новини
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.