Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Діти і батьки, які так чекали на початок Свят Морозива-2015 — дякуємо вам за довіру і позитивні емоції! Повідомляємо чудову новину: святковий сезон вже розпочався! Оновлену програму розваг у цьому сезоні вже встигли оцінити дорослі й малі мешканці Хуста, Чернігова і Луцька, Івано-Франківська, Тернополя, Хмельницького, Чернівців. Сподіваємося, шалені атракціони, конкурси і морозиво сподобалися вам так само сильно, як і нам!

Цього літа радісні та смачні родинні Свята Морозива завітають ще до багатьох міст і містечок по всій Україні. Стежте за афішею, щоб не пропустити найсолодше свято сезону! А ще — дізнавайтеся, які розваги, конкурси і подарунки ми підготували для вас у цьому році.

Вивчайте карту нашого парку розваг із тематичними зонами, щоб обрати для себе найцікавіші атракціони. Замовляйте на сайті безкоштовну перепустку, щоб розважатися ще більше! Змагайтеся за звання Почесного Гостя Свята Морозива у своєму місті та отримуйте ящик смачнющого морозива. А головне — не забудьте зафіксувати на фото найяскравіші моменти свята! Щотижня «Рудь» дарує за найкращі світлини круті призи: фірмовий плед і дорожню сумку. А по завершенню сезону Свят Морозива ми визначимо головного переможця конкурсу, який стане власником планшета. Веселіться, спілкуйтеся, фотографуйтеся і діліться знімками, адже виграти можете саме ви!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.