Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Смак і користь салату залежать не лише від набору компонентів, які до нього увійдуть. Найчастіше усю «погоду» створює заправка!

І в час шаленої прихильності до здорового харчування хочеться використовувати для цього такий продукт, який максимально і збереже, і доповнить усю поживну цінність салату.

Йогурт «Для салату» від ТМ «Рудь»  — саме такий інгредієнт, справжній healthy trend, представлений у магазинах Житомира. Він смачний і мегакорисний, але при цьому дуже легкий і має жирність усього 3,2 %.


Цей йогурт — знахідка для тих, хто полюбляє заправляти салат майонезом, але хоче не відставати від трендів і шукає йому здоровішу заміну. Тим більше, якщо додати до йогурту спеції, гірчицю, зелень, то можна отримати смак, який навіть перевершить смак майонезу!

Чому так смачно й корисно?

До йогурту «Для салату» входить коров’яче незбиране молоко, молоко знежирене та бактеріальні культури Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus. Це — особливі «дружні» бактерії, які сприяють кращій роботі травної системи і засвоєнню поживних речовин.

Для виготовлення йогурту «Для салату» не використовуються стабілізатори й консерванти. А ще у ньому немає цукру і крохмалю!

Ідеї, як використовувати йогурт «Для салату»

У першу чергу — йогурт ТМ «Рудь» ми рекомендуємо для заправлення салатів. Але не тільки! Завдяки своєму складу, смаку й приємній густій консистенції продукт може застосовуватися й у інших ситуаціях споживання!

Легка й корисна салатна заправка

Йогурт ТМ «Рудь» — суперкорисний компонент для салатів, що добре поєднується з овочами й травами, підкреслює смак риби, м’яса й морепродуктів. Крім того, йогурт — ще ліпше, ніж сметана, — смакує з фруктами.

Ось кілька ідей найпростіших салатів, смак яких розкриється по-новому з йогуртом!

Селера, яблуко, сир

Поріжте три стебла селери, яблуко, додайте до них 200 г кисломолочного сиру «Рудь»  і заправте 200 г йогурту «Для салату».

Яйце, огірок, авокадо

Наріжте круто зварене яйце, огірок та авокадо. Заправте все соусом із йогурту, кропу, лимонного соку та спецій.

Курка, виноград, горіхи

Поріжте запечене або підсмажене на грилі куряче філе, додайте шматочки яблука, родзинки, горіхи й половинки винограду.

Завершіть приготування заправкою з йогурту, лимонного соку, дрібки солі й перцю.

Фруктовий салат

Поріжте кубиками ківі, додайте шматочки банана, дольки апельсина й полуниці, виноград і зерна граната.

Розкладіть фруктовий мікс у креманки, полийте йогуртом і прикрасьте м’ятою: от вам вишуканий десерт для святкового столу або корисне частування для дитини!


Здоровий поживний сніданок

Вживаючи йогурт ТМ «Рудь» на початку дня, ви активізуєте травлення й забезпечуєте себе потрібною кількістю енергії без перенавантаження й гарним настроєм!

Тримайте перевірені варіанти сніданку на йогурті!

Смузі Frenzy

Йогурт «Для салату» — чудова основа для приготування нашого смузі Frenzy — 100 % натурального продукту із фруктів, ягід і зелені. У ньому немає жодних барвників, підсилювачів смаку та цукру, як, власне, і у йогурті. Тому поєднання цих двох інгредієнтів — мегаздорове!

Готується смузі Frenzy максимально просто:

  1. Розморожуємо стік у холодильнику або в теплій воді.
  2. Викладаємо масу в склянку.
  3. Заливаємо йогуртом та активно перемішуємо.

Більше цікавого про смузі Frenzy ми написали у цій статті.


Вівсянка в банці

З’єднайте в банці:

Накрийте банку кришкою і добре потрясіть, щоб усі компоненти з’єдналися. Залиште вівсянку на ніч в холодильнику, а зранку — насолоджуйтесь!

Ідеальний перекус протягом дня

Корисно їсти йогурт і протягом дня; навіть тим, хто дотримується дієти, адже у продукту низький відсоток жирності.

Найкорисніше — замінити на йогурт один із компонентів обіду. Продукт сприятиме покращенню травлення, а отже, інша їжа засвоюватиметься краще. А енергія буде вивільнятися швидше — і працездатність підвищуватиметься.

Компонент для десертів і випічки

Завдяки тому, що йогурт «Для салату» не містить ані цукру, ані жодних добавок, він є універсальним продуктом, який можна використовувати для приготування десертів (желе, мусу, домашнього морозива, тірамісу, панакоти, сорбету) та випічки (кексів, тортів, пирогів, печива). Рецептів страв, які потребують використання йогурту, — безліч!

Харчуйтеся здорово й обов’язково смачно з йогуртом «Для салату» ТМ «Рудь»!

Читайте також
2019-05-27T17:28:08+03:002022-02-17T10:55:40+02:00Смак і користь салату залежать не лише від набору компонентів, які до нього увійдуть. Найчастіше усю «погоду» створює заправка! І в час шаленої прихильності до здорового харчування хочеться використовувати для цього такий продукт, який максимально і збереже, і доповнить усю поживну цінність салату. Йогурт «Для салату» від ТМ «Рудь»  — саме
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.