Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Традиційна українська кухня знаменита не лише пампушками й борщем, але й запашними картопляними зразами з грибами. Якщо колись цю колоритну страву готували переважно на Поліссі, нині вона популярна в усьому світі. Чому? Тому що легка в приготуванні, ситна й надзвичайно смачна.

Тож якщо плануєте поїсти з апетитом, рум’яні картопляники з грибною начинкою — прекрасний варіант! А завдяки замороженим шампіньйонам ТМ «Рудь», що зберігають всю користь свіжих грибів, ласувати такими зразами можна не тільки в осінній сезон, а протягом всього року!

Секрет ідеальної начинки — в гармонійному поєднанні грибного фаршу з цибулею, часником та класичними українськими спеціями.

Перед обсмажуванням зрази панірують у борошні або сухарях. Це допомагає зберегти страву соковитою всередині та домогтися красивої золотистої скоринки зовні. Довго тримати зрази на вогні не варто, адже майже всі інгредієнти в них уже готові.

Картопляні зрази з грибною начинкою

Зрази з грибами чудово поєднуються зі сметаною, петрушкою та кропом. Зелень можна додати до начинки, а сметаною — полити вже готові картопляники.

картопляні зразиДругі страви
Легко Обід

Інгредієнти

Шампіньйони різані ТМ «Рудь» 400 г
Цибуля 2 шт.
Картопляне пюре 1 кг
Борошно пшеничне 1 ст.
Рослинна олія для смаження
Яйця 1 шт.
Сіль, перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
«Шампіньони різані»
Заморожені продукти: гриби
Шампіньйони різані
Картопляні зрази з грибною начинкою

Приготування

1. Цибулю дрібно нарізаємо та підсмажуємо на олії до золотистого кольору.

2. До цибулі додаємо шампіньйони, солимо, перчимо, смажимо до готовності. Начинка готова.

3. Тепер займемося тістом. У підсоленій воді відварюємо картоплю, розминаємо до стану пюре. Додаємо яйце, борошно, перець та перемішуємо інгредієнти.

Тісто необхідно ретельно вимішати, щоб воно було придатним для ліплення.

4. З картопляного тіста й грибної начинки формуємо зрази. Паніруємо в сухарях.

5. Викладаємо на розігріту сковороду та обсмажуємо в олії на повільному вогні — по п’ять хвилин з обох боків.

Дочекайтеся рум’яної скоринки, зніміть зрази з вогню та смакуйте гарячими!

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.