Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Щось смачненьке на обід — це вони: курячі гомілки в сметанному соусі.

Завдяки тушкуванню в ароматній суміші сметани, гірчиці та спецій м’ясо виходить м’яким і дуже ніжним. Якщо ж додасте до маринаду трохи меду, карі та часник, отримаєте страву з багатим пряним смаком і красивою рум’яною шкіркою.

Читайте наш рецепт, щоб дізнатися, як зробити курячі гомілки ідеально смачними й соковитими, та радуйте близьких апетитними стравами щодня! А продукція ТМ «Рудь» — завжди поруч, аби зробити ваші кулінарні творіння ще кориснішими та різноманітнішими!

Курячі гомілки в сметанному соусі з гірчицею

Курячі гомілки в сметані чудово поєднуються з картопляним пюре, гречаною кашею чи овочевим рагу. Перед подачею обов’язково посипте страву подрібненою зеленню. Так і ще смачніше!

курячі гомілкиДругі страви
Легко Обід

Інгредієнти

Курячі гомілки 8 шт.
Сметана ТМ «Рудь», 21 % 250 г
Часник 2 зубчики
Лимон 1 шт.
Петрушка пучок
Гірчиця 1 ст. л.
Карі, куркума за смаком
Сіль, перець за смаком
Рослинна олія 20 г
Продукти, потрібні для приготування
Сметана 21%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 21%
Курячі гомілки в сметанному соусі з гірчицею

Приготування

1. Миємо курячі гомілки, даємо зайвій рідині стекти. Викладаємо гомілки в глибоку ємність.

2. В окремій посудині готуємо соус. До сметани додаємо сік лимона, гірчицю, подрібнену петрушку, пропущений через прес часник, сіль і спеції: карі, куркуму та перець. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо.

3. Заливаємо гомілки сметанним соусом, перемішуємо.

4. Форму для запікання змащуємо рослинною олією, викладаємо гомілки разом із соусом.

5. Розігріваємо духовку до 180 °C та запікаємо м’ясо протягом 50 хвилин — до золотистого кольору.

Смачного!

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.