Картопля у вершковому соусі
НазадОпис страви
Картопля з вершками в духовці, приготована вмілою господинею, підкорить серця Ваших гостей. Картопля в духовці під вершками, приготування якої не займе багато часу, Вам дуже полюбиться і стане одним з Ваших улюблених рецептів.
Молода картопля у вершковому соусі
Картопля з вершками в духовці, приготована вмілою господинею, підкорить серця Ваших гостей.
Інгредієнти
Картопля | 6–8 шт. |
Масло ТМ «Рудь» | 2 ст. л. |
Вершки | 0, 5 склянки |
Часник | 2 зубчики |
Твердий сир | 150 г |
Спеції | за смаком |
Приготування
Етап №1
Очищену картоплю нарізати кружечками, посолити і поперчити.
Етап №2
Часник подрібнити.
Етап №3
Вершки і вершкове масло змішати, додати подрібнений на великій тертці сир і часник.
Етап №4
Форму для запікання змастити олією і посипати сухарями.
Етап №5
Викласти картоплю і залити вершковою масою.
Етап №6
Випікати півгодини при 200°С.
Подавати до столу гарячу страву, посипавши зеленню і тертим сиром.