Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Опис страви

Соковиті овочі, запечені в ніжній яєчно-сметанній заливці, такі спокусливо-ароматні… Рум’яна овочева запіканка — частий гість на обідньому столі європейців, адже вона корисна й низькокалорійна, але при цьому надзвичайно смачна та ситна.

Страву готують зі свіжих сезонних або заморожених овочів. Вони дарують запіканці апетитний колір та наповнюють її вітамінами. Соус із меланжа й сметани надає страві повітряної консистенції та пружності. А розплавлений у процесі випікання сир робить запіканку тягучою й неймовірно м’якою.

Компанія «Рудь» подбала про те, аби ви готували з натхненням та максимальним комфортом! Ми взяли стиглі овочі, ретельно нарізали їх і швидко заморозили, аби зберегти всю користь свіжих плодів. Вам залишається найлегше — відкрити нашу зручну заготовку та додати відбірні овочі до улюблених страв.

Овочева запіканка з сиром у духовці

Щоб овочева запіканка мала пікантний смак та яскравий аромат, використайте гострий твердий сир або додайте до заливки дрібку гранульованого часнику.

Овочеву запіканку подають як гарнір або самостійно: зі свіжим домашнім хлібом і зеленню.

овочева запіканкаДругі страви
Легко Обід

Інгредієнти

Овочева суміш «Соте» ТМ «Рудь» 400 г
Яйця 3 шт.
Твердий сир 150 г
Заморожена броколі ТМ «Рудь» 200 г
Сметана ТМ «Рудь», 21 % 3 ст. л.
Олія рослинна для змащування форми
Сіль, перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Овочева суміш «Соте»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Овочева суміш «Соте»
«Броколі»
Заморожені продукти: овочі
Броколі
Сметана 21%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 21%
Овочева запіканка з сиром у духовці

Приготування

1. Висипаємо броколі та овочеву суміш «Соте» на сковороду й обсмажуємо на рослинній олії протягом 10–15 хвилин. Солимо, перчимо за смаком.

2. Твердий сир натираємо на грубій тертці.

3. В окремій мисці з’єднуємо яйця, сир та сметану. Перемішуємо суміш.

4. Форму для запікання змащуємо рослинною олією. Викладаємо підсмажені овочі.

5. Заливаємо овочеву суміш яєчно-сирною заливкою.

6. Розігріваємо духовку до 180 °C, ставимо форму з овочами та випікаємо протягом 20 хвилин.

Розрізаємо запіканку на шматочки та кличемо всіх до столу!

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.