Рагу овочеве з грибами
НазадРагу овочеве з грибами
Господині точно оцінять цей рецепт овочевого рагу з грибами по достоїнству!
Інгредієнти
| Картопля | 4 шт. |
| Морква | 4 шт. |
| Цибуля | 1 головка |
| Шампіньйони ТМ «Рудь» | 250 г |
| Помідори | 2 шт. |
| Масло ТМ «Рудь» | 2 ст. л. |
| Спеції | за смаком |
| Зелень для прикраси (кріп або петрушка) | 50 г |
Приготування
Етап №1
Цибулю, нарізану півкільцями, підсмажити до золотистого кольору. Додати моркву, потім (через 5–7 хвилин) картоплю. Обсмажити протягом 5–7 хвилин, помішуючи.
Етап №2
Додати спеції, накрити кришкою і залишити готуватися. Прийшов час трохи посолити і поперчити.
Етап №3
Коли картопля стане м'якою, потрібно додати гриби і на меншому вогні протримати ще 5–7 хвилин.
Етап №4
Потім додаємо помідори, перемішуємо і залишаємо ще на стільки ж.
Етап №5
До столу цю страву подають гарячою, посипаною подрібненою зеленню з гострими соусами.



