Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Рагу овочеве з грибами

Господині точно оцінять цей рецепт овочевого рагу з грибами по достоїнству!

Рагу овочеве з грибамиДругі страви
Легко Обід

Інгредієнти

Картопля 4 шт.
Морква 4 шт.
Цибуля 1 головка
Шампіньйони ТМ «Рудь» 250 г
Помідори 2 шт.
Масло ТМ «Рудь» 2 ст. л.
Спеції за смаком
Зелень для прикраси (кріп або петрушка) 50 г
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
«Шампіньони різані»
Заморожені продукти: гриби
Шампіньйони різані
Рагу овочеве з грибами

Приготування

Етап №1

Цибулю, нарізану півкільцями, підсмажити до золотистого кольору. Додати моркву, потім (через 5–7 хвилин) картоплю. Обсмажити протягом 5–7 хвилин, помішуючи.

Етап №2

Додати спеції, накрити кришкою і залишити готуватися. Прийшов час трохи посолити і поперчити.

Етап №3

Коли картопля стане м'якою, потрібно додати гриби і на меншому вогні протримати ще 5–7 хвилин.

Етап №4

Потім додаємо помідори, перемішуємо і залишаємо ще на стільки ж.

Етап №5

До столу цю страву подають гарячою, посипаною подрібненою зеленню з гострими соусами.

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.