Курка з замороженими овочами
НазадКуряче філе з овочами в сметанному соусі
Ніжна курка в духовці, приготована за рецептом ТМ "Рудь", стане Вашою коронною стравою!
Легко 
Вечеря 
Інгредієнти
| Філе куряче | 400 г | 
| Сметана 15% ТМ «Рудь» | 4 ст. л. | 
| Вода | 50-100 мл | 
| Овочева суміш ТМ «Рудь» | 800 г | 
| Сіль, перець мелений, кунжут, зелень, трави | за смаком | 
 
 Приготування
Для початку слід розігріти духовку до 180–200 градусів. У форму для запікання викласти заморожені овочі. Потім овочі необхідно рівномірно залити водою. Філе тонко нарізати, посолити, поперчити, додати спеції. Зверху полити сметаною й посипати кунжутом.
Овочі посолити, а зверху викласти куряче філе. Після цього форму потрібно поставити в духовку та запікати 20 хвилин. Перед подачею на стіл прикрасити страву зеленню.
Коментарі 
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь 





 
  
  
  
  
 