Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Рецепти домашньої піци

Назад

Опис страви

Мало хто може встояти перед гарячим шматочком смачної ароматної піци. І необов'язково при цьому купувати улюблену страву в піцерії. Адже можна просто приготувати піцу вдома. А для любителів відпочинку на природі у нас є легкий рецепт піци з овочами на грилі. У цьому ми вам допоможемо.

Рецепт домашньої піци на кефірі з грибами

Мало хто може встояти перед гарячим шматочком смачної ароматної піци, особливо домашньої. Сьогодні ви дізнаєтесь, як приготувати піцу, спекти тісто для неї, чим приправити.

Рецепти домашньої піциВипічка
Складно Вечеря

Інгредієнти

Кефір 1% 1 склянка
Борошно 200 г
Негашана сода 0,5 ч. л.
Майонез 100 г
Шампіньйони ТМ «Рудь» 300 г
Помідор 1 шт.
Цибуля 0,5 шт.
Болгарський перець 1 шт.
Шинка 100 г
Твердий сир 150 г
Оливки, зелень за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Овочі з грибами «Преміум»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Овочі з грибами «Преміум»
«Шампіньони різані»
Заморожені продукти: гриби
Шампіньйони різані
Кефір 1%, 400 г
Молочні продукти
Кефір 1%
Рецепт піци з грибами

Приготування

Етап № 1

Готуємо тісто

Для початку перемішуємо яйце, кефір, сіль і половину чайної ложки соди. Поступово підсипаємо борошно і замішуємо тісто. Консистенція тіста повинна бути трохи густішою, ніж на оладки. Готове тісто викладаємо на деко, змащене олією. Змащуємо майонезом і кетчупом.

Етап № 2

Оздоблення піци

Обсмажуємо цибулю. Також смажимо гриби. Викладаємо на тісто нарізані кільцями помідори, гриби, цибулю, перець і шинку соломкою. Кладемо маслини і щедро посипаємо тертим сиром і кришеною зеленню.

Етап № 3

Випічка піци

Випікаємо піцу в духовці 20–25 хвилин за температури 180 градусів. Піца з грибами готова до подачі на стіл. 

Смачного!

Рецепт домашньої піци на дріжджах з ковбасою

60 хвилин Складно Вечеря

Інгредієнти

Сухі дріжді 15 г
Сіль 1 ч. л.
Вода 250 мл
Рослинна олія 2 ст. л.
Борошно 400 г
Твердий сир 150 г
Помідори 3-4 шт.
Томатний соус і майонез по 2 ст. л.
Ковбаса 150 г
Болгарський перець 1 шт.
Спеції за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Овочева суміш «Лечо»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Овочева суміш «Лечо»
Овочева суміш «Мексиканська»
Заморожені продукти: суміші, супи, салати
Овочева суміш «Мексиканська»
Рецепт піци на дріжджах з ковбасою

Приготування

Етап № 1

Розчинити дріжджі в невеликій кількості теплої води. Змішати дріжджі, борошно, сіль, рослинну олію. Поступово додаючи воду, замісити м'яке тісто. Готове тісто залишити в теплому місці на півгодини.

Етап № 2

Підготувати начинку: нарізати кружальцями ковбасу і помідори, перець – соломкою. Половину твердого сиру натерти на великій тертці, половину нарізати тонкими скибочками.

Етап № 3

Тісто розкачати і викласти у форму, змащену олією. Приготувати соус з майонезу і томатної пасти і змастити тісто. Викласти нарізану ковбасу, посипати сиром. Зверху викласти помідори і перець, посипати спеціями і закрити все скибочками сиру. 

Етап № 4

Випікати в розігрітій духовці 10–12 хвилин.

Рецепт італійської піци

60 хвилин Складно Вечеря

Інгредієнти

Борошно вищого сорту 200 г
Борошно грубого помелу 200 г
Куряче яйце 1 шт.
Сухі дріжді 5 г
Оливкова олія 3 ст. л.
Вода 0,5 склянки
Сіль і цукор по дрібці
Стиглі томати 250 г
Базилік 8 листочків
Оливки 10 шт.
Пармезан 25 г
Часник 3 зубки
Чербець за смаком
Орегано за смаком
Сіль і цукор за смаком
Рецепт італійської піци

Приготування

Етап № 1

Змішати борошно вищого сорту і борошно грубого помелу, додати сухі дріжджі. Збити виделкою яйце і оливкову олію. У цю суміш додати теплу воду, все перемішати і влити в просіяне борошно. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не стане еластичним. Залишити тісто відпочивати на 1 годину.

Етап № 2

Стиглі томати обдати окропом і зняти шкірку. Розрізати їх навпіл і видалити насіння. Опісля нарізати на невеликі шматочки. У глибоку миску висипати нарізані помідори, сіль, оливкову олію і базилік. Коли томати пустять сік, злити його.

Етап № 3

На тісто викласти томати з базиліком. Зверху посипати нарізаним часником, оливками, чебрецем і орегано. Рясно посипати тертим пармезаном. 

Етап № 4

Випікати 20 хвилин за температури 200 градусів.

Інші рецепти
Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.