Рогалики з шинкою та сиром
НазадОпис страви
Теплі рогалики з шинкою та сиром так апетитно парують на тарілці… Вже сам аромат повітряного рум’яного тіста, поєднаного з копченим м’ясом та плавленим вершковим сиром, змусить домашніх нетерпляче заглядати на кухню ще під час випікання страви. А чекати довго не доведеться!
Адже готове листково-дріжджове тісто ТМ «Рудь» — дивовижна знахідка для всіх, хто прагне харчуватися смачно, але не бажає витрачати багато часу на приготування страв. З ним ваші рогалики вийдуть хрусткими зовні й надзвичайно м’якими всередині. А пряна сирно-м’ясна начинка, доповнена свіжою зеленню, утворить соковиту та винятково ніжну серцевину.
Рогалики з листкового тіста із шинкою та сиром
Апетитні хрусткі рогалики ідеально підходять до сніданку, адже достатньо поживні й ідеально смакують із кавою. А ще їх так зручно брати із собою для перекусу, на пікнік чи в дорогу!
Інгредієнти
Листково-дріжджове тісто ТМ «Рудь» | 500 г |
Шинка | 150 г |
Твердий сир | 180 г |
Яйця | 1 шт. |
Вершкове масло «Вологодське» 82,5 % ТМ «Рудь» | 30 г |
Насіння кунжуту | 2 ст. л. |
Свіжа петрушка | пучок |
Приготування
1. Розморожуємо листково-дріжджове тісто ТМ «Рудь». З’єднуємо окремі листи в один великий квадрат і розкачуємо. Зрізаємо кути, щоб утворився круг діаметром близько 30 см. Ділимо тісто на шість рівних секторів.
2. Підготуємо начинку. Натираємо сир, подрібнюємо шинку та зелень. Перемішуємо інгредієнти в глибокій посудині.
3. Беремо шматочок тіста, на широкий край викладаємо начинку. Загортаємо рогалики, злегка закріплюючи кінчики. Викладаємо на пергамент, змащений вершковим маслом.
4. Виделкою збиваємо яйце та змащуємо поверхню кожного рогалика за допомогою пензлика. Посипаємо кунжутом.
5. Розігріваємо духовку до температури 200 °С та випікаємо рогалики протягом 20–25 хвилин.
Аромат — неповторний, смак — незабутній!