Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Презентуємо новинки: заморожені овочі

21.10.2014
Назад

Компанія «Рудь» презентує чергові корисні новинки: «Зелений горошок» та «Паприкаш» в упаковках по 400 гр.

«Зелений горошок» 400 г

Корисний та смачний продукт, який здавна використовується в кулінарії та народній медицині, у ньому міститься вітаміни А, С, Р та групи В. Він багатий мінералами, серед яких більше всього фосфору, магнія та заліза.

У народній медицині зелений горошок використовують для попередження авітамінозу, лікування печінки та нирок. Цьому сприяє велика кількість білку та солей. Також доведено антисклеротичну дію зеленого горошку.

Спосіб приготування надзвичайно простий: без розморожування зварити у невеликій кількості підсоленої води, процідити.

«Паприкаш», 400 г

Спеціально для любителів солодкого перцю та страв з нього, спеціалісти компанії «Рудь» підготували заморожену овочеву суміш «Паприкаш». Крім вже згаданого солодкого перцю в новинку входять: помідори, цукіні, перець, спаржева квасоля порізана. А зараз про корисність інгредієнтів «Паприкаш».

Перець має багатий вітамінний склад: вітаміни С, В1, В2, В6, РР, А, каротин, залізо, цинк, натрій, калій, фосфор, магній.

Цукіні — різновид кабачків, з цілим набором корисних елементів. Вони багаті калієм, натрієм, фосфором, магнієм та залізом. У складі міститься каротин, вітаміни групи В, С, РР, Е, провітамін А, пектинові речовини. Перш за все цукіні ідеальна їжа для схуднення, оскільки в ньому надзвичайно мало калорій, а здатність покращувати травлення та виводити із організму шкідливі речовини перетворює його на надзвичайно корисну їжу для всіх хто слідкує за власним здоров’ям.

Плоди помідорів окрім відмінних складових якостей містять лимонну кислоту, білки, вітаміни С, В, В2, Р, К, каротин, солі заліза, фосфору і калію. Ідеально підходять помідор для дієтичного харчування.

Спаржева квасоля також корисна для тих хто хоче зменшити вагу.

Користь квасолі полягає у великій кількості необхідних організму людини амінокислот, мікроелементів і вітамінів. Неможливо скласти здоровий раціон не включивши в нього стручкову квасолю.

Купуйте корисне від ТМ «Рудь»!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.