Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Згідно з повідомленням у системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку України (НКЦПФР), підприємство скликає на 11 листопада позачергові збори акціонерів для вирішення питання зміни основного виду діяльності за класифікатором видів економічної діяльності (КВЕД).

«Змінити основний вид економічної діяльності АТ  “Житомирський маслозавод” із 10.51 “Переробка молока, виробництво олії та сиру” на 10.52 “Виробництво морозива”. Вид економічної діяльності 10.51 “Переробка молока, виробництво олії та сиру” визначити як неосновний», — зазначено в порядку запитань зборів, запропонованому для схвалення акціонерам компанії.

Зазначене означає, що підприємство націлене на виробництво саме морозива як основного виду готової продукції. Виробництво традиційної  молочної продукції буде здійснюватися як додатковий вид діяльності.