Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Штрудель із курятиною та грибами

Штрудель із курятиною та грибами

Назад

Опис страви

Запашний штрудель із курятиною та грибами — ситна версія популярної страви, яку подарували світу австрійці. Соковита пропечена начинка, загорнута в тонке хрустке тісто: цей апетитний пиріг — ідеальний до обіду чи на перекус.

Класичний штрудель готують із витяжного тіста на основі пшеничного борошна, вершкового масла та води, яке спочатку витримують у холоді, а потім ретельно розкачують. Та якщо вам потрібна швидка альтернатива, скористайтеся зручною заготовкою ТМ «Рудь». З нашим листковим тістом приготування буде легким і приємним, а випічка — смачною і ніжною.

Штрудель із курятиною, грибами та сиром

Для приготування начинки чудово підійдуть шампіньйони та куряча грудка. А твердий сир подарує страві апетитні вершкові нотки.

Готовий штрудель найкраще смакує зі свіжими овочами, зеленню або соусом зі сметани, часнику та кропу.

Випічка
Помірно Вечеря

Інгредієнти

Листкове тісто ТМ «Рудь» 1000 г
Куряче філе 700 г
Шампіньйони 700 г
Цибуля 1 шт.
Твердий сир 250 г
Сметана ТМ «Рудь», 21 % 60 г
Вершкове масло «Хуторок селянський» ТМ «Рудь» 100 г
Рослинна олія для смаження
Продукти, потрібні для приготування
«Хуторок Селянський»
Масло
«Хуторок Селянський»
Тісто листкове, 1000 г
Тісто заморожене
Тісто листкове
Сметана 21%, 250 г
Молочні продукти
Сметана 21%
Штрудель із курятиною, грибами та сиром

Приготування

1. Розморожуємо тісто за інструкцією на упаковці.

2. Гриби та цибулю нарізаємо, солимо і смажимо на розігрітій сковороді з олією до золотистого кольору. Даємо охолонути.

3. Куряче філе відварюємо в підсоленій воді, нарізаємо невеликими кубиками та додаємо до грибів.

4. Сир натираємо на грубій тертці, перемішуємо з грибами та курятиною. Додаємо сметану.

5. Тісто тонко розкачуємо. Вздовж однієї сторони викладаємо начинку.

6. Вершкове масло розтоплюємо, змащуємо тісто навколо начинки.

7. Загортаємо тісто в рулет, закриваємо краї.

8. Викладаємо штрудель на деко, застелене пергаментом. Змащуємо розтопленим вершковим маслом.

9. Випікаємо у розігрітій до температури 190 °C духовці протягом 30–40 хвилин до рум’яної скоринки.

Розрізаємо штрудель, викладаємо на тарілки та кличемо домашніх до столу!

Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь
Підпишіться на розсилку
Дякуємо!
Перший дайджест — уже скоро.

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.