French chicken pie recipe

Back

DESCRIPTION OF THE DISH

Кіш лорен — апетитний відкритий пиріг на основі пісочного тіста з найрізноманітнішими начинками. Страва родом із Франції, проте смак пирога настільки яскравий і насичений, що ним із задоволенням частують домашніх та гостей по всьому світу.

Готують цю колоритну страву на основі тіста, до складу якого обов’язково додають якісне вершкове масло з високим відсотком жирності. А для соковитої начинки поєднують стиглі сезонні овочі зі свіжим м’ясом, грибами та зеленню.

До складу французького пирога часто додають бекон, цибулю й навіть рибу. Та найсмачнішим вважають класичний рецепт — із копченою або смаженою куркою, що робить кіш лорен особливо ароматним і ніжним. Відкриємо невеличкий секрет: традиційну начинку чудово збагатити грибами та броколі. Ці низькокалорійні та ситні водночас інгредієнти додадуть начинці яскравих пряних ноток і соковитості.

Comments
Sign up to write a comment
Subscribe to our newsletter
Thank you!
The first digest is coming soon.

Be the first to read about the company’s events, special offers, new tasty products, useful articles and recipes.